Over Ons

Een werkplek waar je trots op bent
Stadesk ontwikkelt en verkoopt kwalitatieve ergonomische producten die een actieve leefstijl stimuleert. Iedereen heeft recht op een (thuis)werkplek waar elke dag met plezier en comfort het maximale uit elke dag wordt gehaald. 

Mooi voor in huis en goed voor jou
Een actieve houding tijdens het werken is een uitdaging. Maar het vinden van mooi ontworpen en ergonomisch verantwoorde kantoormeubelen bleek nog uitdagender.  

"We zijn zo trots op het eindresultaat dat het ons zonde leek om dit niet te delen met rest van de wereld." - Sean Finch 

We zitten te veel
We brengen gemiddeld 8,9 uur zittend door per dag. Het is niet alleen slecht voor onze houding maar zitten verhoogt ook de kans op hart-en vaatziekten en diabetes type 2. De grote beenspieren zijn gemaakt om te bewegen en moet je dus niet urenlang ongebruikt laten.  

Als je je beenspieren niet gebruikt, wordt het suiker en vet in je bloed minder goed opgenomen in je cellen, dat is niet goed voor je stofwisseling en je gezondheid. Het is dus verstandig om een goede balans te vinden tussen zitten, staan en bewegen door de dag heen. 

(Thuis)werken en design gaan goed samen
Een regulier kantoorbureau doet vaak afbreuk aan de sfeer in huis. Wij hebben daarom gekozen voor hoog afgewerkte bureaubladen gemaakt van duurzame materialen.  

De mooiste bureaubladen 
Onze bladen hebben een linoleum toplaag. Wat linoleum zo speciaal maakt, is dat het gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen die zich snel vernieuwen, vaak al in slechts 12 maanden tijd.

De grondstoffen halen meer CO2 uit de lucht dan we nodig hebben voor het productieproces. Daarom is Furniture Linoleum CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering.

Furniture Linoleum is een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend product met een natuurlijke en warme matte uitstraling. Hoewel het uitnodigt om aangeraakt te worden, blijven er geen vingerafdrukken achter op het oppervlak. Mooi voor binnen. Goed voor buiten..  

Waarom kies je voor Stadesk?
- Multifunctionele bureau in verschillende maten, materialen, kleuren en vormen
- Verschillende bladen en frame afwerkingen beschikbaar
- Al onze bureaubladen zijn gemaakt in Nederland 

Sean Finch Chief Desk Officer
" Sean was ooit kalendermodel, maar is hiermee gestopt toen hij de kans kreeg aan de slag te gaan als chief desk officer. Hij smeedt plannen om functionele kantoormeubelen om te toveren tot ergonomische aanwinsten voor in huis. "

Max Schoonman Problem Solver
" Max is een ster in het geven van (on)gevraagd advies en creatieve oplossingen. Voor advies voor jouw Stadesk op maat, kun je altijd bij Max terecht. "

Jorie Wiedijk Head of Customer Wow
"Volgens Jorie is kwaliteit wetenschap en service een kunst. Voor dit sociale dier is er geen vraag te veel, en geen verzoek te veel gevraagd. "

Casper Wattimena Captain Growth
"Casper is dol op zitten. Ja echt, maar van een Stadesk ging zelfs Casper staan. Met zijn oog voor mooie, sterke materialen creëerde hij samen met Sean Stadesk."